vrijdag 5 juli 2013

Vakantie... ruimte geven aan jezelf!

Het is zomervakantie! Hoewel het weer voor sommigen nog wat te wensen over laat is deze periode bij uitstek hét moment om heerlijk te ontspannen, intens te (be)leven, thuis te komen bij jezelf of tijd te nemen om gewoonweg je eigen ding te doen.

Is het eigenlijk niet vreemd om haast alleen tijdens de vakantie bezig te zijn met ontspannen en je eigen ding doen. De vraag die je je immers kunt stellen is waarom je niet altijd je eigen ding doet en periodes van ontspanning gedurende de dag in last om energie te tanken. Door schade en schande ben ik daar zelf achter moeten komen.

Misschien is het een tip om juist deze vakantieperiode ook eens tijd te nemen om te onderzoeken of een ervaring door deelname aan één van onze http://www.villa-asia.nl programma’s een welkome inspiratiebron kan zijn om meer met een open hart/geest door het leven te gaan. Spijt zul je er niet van krijgen om eens extra ruimte te geven aan jezelf.

Zeven weken gratis een minispeurtocht (zie onderaan onze homepage) voor thuis ontvangen kan daarin wellicht al een eerste stap zijn nu je misschien jezelf deze periode wat meer tijd gunt.

Wij wensen je een super fijne vakantie met daarin vooral ruimte voor jezelf.

Namens het team van Villa-Asia
Frans Captijn
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten