vrijdag 11 mei 2012

Zin in iets anders op vakantie in Thailand (Chiang Mai)?

Je gaat naar of bent op vakantie in Thailand. Jij bent dan feitelijk wel toerist maar misschien wel één die net even anders is dan anderen en/of met jouw specifieke intenties deze reis voor jezelf maakt.

Jouw reis gebruik je om eens even op adem te komen, antwoorden op vraagstukken in jezelf te vinden en/of zaken op een rijtje te zetten. Misschien als een kort sabbatical om eens bij te tanken en even de hectiek van alle dag in het snelle westen te mijden of om eens op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten, talenten en persoonlijke missie. Ben jij met een persoonlijke missie op vakantie in Thailand ?

In zo'n situatie ben je niet op zoek naar hordes mensen die Thailand op hún manier in de toeristencentra willen beleven maar wil je dat eens in alle rust voor jezelf. Je bezoekt dit schitterende land om te snuiven aan cultuur, natuur, oerenergie en de vele mooie dingen. Je wil je er aan over geven om het nu maar eens op een veilige en verantwoorde manier in en met je te laten gebeuren.

Wij van Villa-Asia zijn dé expert in unieke 'ontdekkingsreizen' die in-zicht geven in (latente) kwaliteiten, talenten en kracht in en van mensen & organisaties. Onze spiegel maakt authentieke waardevolle elementen zichtbaar waarmee je de transitie naar (persoonlijk) meesterschap aan kunt gaan.

Villa-Asia zit niet in die overvolle drukke centra maar juist in een bosrijke omgeving, zo'n 25 km boven Chiang Mai, in de plaats Mae Rim. Een plek om eens zalig tot jezelf te komen en op zoek te gaan naar verdieping, bezieling en in-zicht.
Welke mogelijkheden / aanbiedingen wij hebben?
  • Werkretraites,
  • Diverse één of meerdaagse workshops & trainingen (op basis van een thema),
  • Persoonlijke buddy-trajecten,
  • Begeleiding persoonlijke ontwikkeling,
  • Speurtocht naar je talenten & missie,
  • Relatie inzicht en verdieping, 
  • Talent coaching, 
  • Introductie mindfulness en meditatie,
  • etc.
Meer weten of overleg over een programma voor jou of jullie op maat tijdens je verblijf in Noord-Thailand? Neem dan contact met ons op via onze website of rechtstreeks met contactvillaasia@gmail.com. 

Gun jij jezelf ook deze speurtocht? Voel je dan van harte welkom bij ons in Mae Rim!

Frans Captijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten