vrijdag 3 april 2020

Geweldige energie ervaren

Hoewel we het nieuws en de sociale media niet volgen weten we natuurlijk dat de wereld aardig in crisis is. Daar waar we er niet aan kunnen ontkomen zijn we cooperatief. Op de plek waar we aan het creeren zijn doen we zoals we altijd gewend waren. 

Vorige week kregen we van de oudste broer van mijn vriendin een meer dan 200 jaar oude boom aangeboden. We vonden een gespecialiseerd bedrijf om de verhuis operatie uit te voeren. Dat was even zoeken om het juiste gevoel te krijgen en we hebben aardig wat bedrijven jl. zondag en maandag bezocht. Een kwestie van voelen. 

In Prasat (zo'n 30 km van onze bouw locatie) vonden we het voor ons juiste bedrijf. Ik kreeg er de rillingen toen we er het erf op reden. Meer dan 300 bomen die super verzorgd stonden te wachten op nieuwe eigenaren. Vijf dames die ze continue aandacht en verzorging gaven. Het was alsof je een dierenasiel bezocht waar je je nieuwe hond of kat ging uitzoeken.

Mijn rillingen kwamen door de energie die er heerst. Iets dat ik ook ervaar als ik in de ochtend met de hond hier in het bos met rubberbomen wandel. Het resoneert. 

Geweldig om de energie van de natuur te ervaren en... om op onze nieuwe plek die meer dan 200 jaar oude energie te kunnen en mogen tanken. 


Frans Captijn (Gangey Gruma) 

Foto blog: http://franscaptijnhisworld.blogspot.com

Bouw blog: https://pyramidhousethailand.blogspot.com




Geen opmerkingen:

Een reactie posten